2 Mayıs 2012 Çarşamba

Dedeman Hotel - Konya


Konya otogara on beş dakika uzaklıkta kipa alışveriş merkezinin hemen karşısında bulunur. Şehrin merkezinde mi değil mi açıkçası bilmiyorum çünkü Konya’yı gezme şansım hiç olmadı. Konya’da gördüğüm 4 yer oldu birincisi otogar, ikincisi yemek yemek için gittiğim kipa, üçüncüsü hastalıktan geberdiğim için ilaç almaya gittiğim eczane ve son olarak Otel Dedeman.   

Şehir oteli olduğu için aslında pek bi numarası yok bu yüzden herhalde en kısa yazım Dedeman için olucak. Ve pek uzun süre de bulunamadım açıkçası saat akşamüzeri 6’dan program bitimi yani 11’e kadar durdum. Ne yemeğini yedim ne de yatağında yattım.

Girişteki döner kapıya semazen stickerı yapıştırmak her ne kadar yaratıcılıktan uzak dursa da –herhalde Konya’da otel yaptırsam döner kapısına böyle bir ekşın ben değil herkes düşünürdü- çok hoş durmuş. İlk defa bir otele girerken metal dedektöründen geçtim garip geldi her ne kadar makine ötmüş olsa da güvenlik görevlisi bayan kibarca buyurun geçin dedi. Hemen sağ tarafınızda uzunca resepsiyon bulunurken sol tarafınızda ise lobby bar var. Pek uğramanızı tavsiye etmem bir bardak ince belli çaya acımadan 4 TL geçiriveriyorlar. Hillside Su’dan sonra en çok acıtan bu oldu ama bu sefer hazırlıklıydım o yüzden pek koymadı açıkçası ama ne olursa olsun yani 4 TL bir çay için çok hem ben şeker de kullanmıyorum mk.

Resepsiyonu geçtikten sonra sağ tarafta bir koridordan ilerlerseniz solunuzda hemen hediyelik eşyalar satan bi dükkan var güzel biblolar var Konya’ya gelip de semazen almadan olmaz tanesini 25 liradan açan satıcıyla boğuşmamız sonucu 2 tanesini 25 liraya aldım. Pazarlık sünnettir ne de olsa. Özellikle böyle hediyelik eşya satan dükkanlarda. Biraz ilerleyip merdivenlerden yukarıya çıktığınız da ise salonların bulunduğu kata hoş geldiniz demektir. Bizim olduğumuz gün bir de düğün vardı girip bakıcaktım aslında ama ne vaktim oldu ne de gözüm kesti açıkçası her bulduğum boşlukta oturup dinlenip bir de tylohot patlatıyordum.


Lakin şu şehir otellerinin her şeyden para alma huylarından bir an önce vazgeçmeleri lazım hacım. Yani alt tarafı bir çay yani eğer zaten o oteldeysem sizle bir işim vardır ki gelmişim yani. Hani canım sıkıldı gel Dedeman’da bi çay içelim demez kimse. En azından çayı ücretsiz yapın ne bileyim interneti ücretsiz yapın mk. Ki ayrıca artık interneti tüm oteller ücretsiz vermek zorunda şikayet ettiğiniz anda otel ceza alıyor. Aklınızda bulunsun..

1 yorum:

  1. how to make money with a lottery ticket - WorkShortakemoney
    How to Make Money · Go to a betting website and click งานออนไลน์ “Buy A Lottery”. · Visit the top 10 샌즈카지노 odds 제왕카지노 on a winning ticket to open an account. · Select “Cashier”

    YanıtlaSil