24 Mayıs 2012 Perşembe

Paloma Renaissance Antalya Beach Resort & SPA


Antalya’nın Kemer ilçesinin Beldibi mevkisinde yer alan 5 yıldızlı tesis. Antalya’dan Kemer tarafına giderken sol tarafta kalıyor.

Güvenliği geçtikten sonra otelin ana binasını geçtikten hemen sonra solda siyah antika bi araba karşılıyor sizi. 1954 model olsa gerek neyse tam hatırlamıyorum ama çok hoş bi’ arabaydı. Arabanın arka tarafında spa merkezi kalıyor. Spa’sı gayet iyi diye duyumlar aldım ama ne kadar iyi ne kadar kötü hiçbir fikrim yok ama görünüş bakımından oldukça güzel dekore etmişler.

Resepsiyonu geçtikten sonra aşağı tarafa doğru ilerleyince lobby bar ve restorana ulaşıyoruz. Lobby barın orada bulunan ufak bi’ sahnede geceleri canlı müzik yapılıyor.

Benim gittiğim dönem kış dönemine denk gelmesine rağmen restoran yemekleri çeşitliydi. Biraz geç girdiğimden dolayı soğuk olsa da bu konuda kötü bir yorum da yapamayacağım. Sonuçta tüketim kısıtlı ve ürün çeşidi fazlaydı. Her ne olursa olsun iyi diyebilirdim.

Restoran ve barlarını sıralarsak; La Noblesse, Renaissance Lounge, Lotus Restoran, Sunset Beach Bar, Piano Bar, Pool Bar, Uluslar arası A le Carte, Santa Fe, Sunset, Safran, Moonlight A la Carte ve barbekü, mangal yapılan bahçe tarafında bir yer var. Irish Pub da bulunan otelde irish pub biraz modern tarzda. Her tarafın ahşap olmasına alıştığımız konseptin dışına çıkmışlar. Mobilyaları oldukça hoş.  

Otelin aslında kısmen de olsa bi’ konsepti var ama bi’ Kremlin Palace ya da Topkapı Palace kadar yoğun değil elbette. Ama Rönesans esintileri yok değil. Resimler olsun mimari olsun gayet hoştu.

Odaları ise standart odası bile gayet hoş. Muhteşem, süper diyemem elbette ama standart bir oda için gayet yeterli bi’ donanıma sahip.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder