10 Nisan 2012 Salı

Titanic Beach Resort Hotel


Antalya’nın Lara bölgesinde yer alan 5 yıldızlı konsept otel. İsminden de anlaşıldığı üzere konsept olarak şu sıralar 3D’si yayınlamakta olan Titanic filminin de konusu olan Titanic  gemisi alınmış durumda.

Otel şekil itibariyle zaten Titanic gemisinden esinlenilmiş. Ön cephedeki havuzdan otele doğru bakınca otel tüm görselliğiyle ortaya çıkıyor. Otelin içersindeki kolonların ise aynı gemi yüzeyi şeklinde kaplanmış ve vidalanmış. Çok güzel görüntü ortaya çıkarıyor. Relax bar kısmında bulunan dümen ise otelde konaklayanların resim çektirmek için resmen sıraya girdiği bir alan. Ki lobby’de ve otelin çeşitli bölgelerinde oturacak yer var oturup kahvenizi içebiliyorsunuz ya da Almanlara katılıp barbut oynayabilirsiniz. Her köşede bir çift kağıt ya da zarlarla haşır neşir. Otelin içersinde bulunan LCD ekranlarda sürekli otelin ismini aldığı film Titanic gösteriliyor. Titanic hayranıysanız sıkılmadan sabahtan akşama kadar onlarca  kere izleyebilirsiniz.

Odaları ise keşke standart. Hani böyle konsept otellere gidince insan odalarını merak etmiyor değil. Ama Titanic Hotel için biraz hayal kırıklığı oldu. İnsan konsepte uygun bir şeyler arıyor ama maalesef aradığını bulamıyor. Bildiğin standart otel odası. Kötü mü? Değil, ama bu kadar para dökmüşsün kardeşim otele bari odaları da az buçuk konsepte uydursaydın ya. Keşke yapsalarmış.

Otelin restoranı -1’de hemen salonların orada. Geniş bi restoranı var yemekler hoş güzel. Kötü diyemem ama offf süper de değil yani. Ortalama bi’ beş yıldızlı otel yemeği. Ekstra övülecek ya da yerilecek bir durumu yok. Garsonların denizci üniforması giydirilmesi hoş olmuş ama en azından konsepte uymuş.

Otelin denize sıfır olup kendine has plajı var ama ne plajına gittim ne de havuzuna girdim bu yüzden pek yorum yapamayacağım. Ama havuzları gayet büyüktü. İnsanın içini daraltmaz herhal ki deniz varken havuz nedir yani ))

Düğün organizasyonları da yoğun bir şekilde yapılıyor otelde. Burada düğününüzü yapıp sonrada otelin burun kısmında klasik bir kollarınızı açarak resim çekilebilirsiniz. Biraz fazla klişe ama yapılır yani hoş bir anı olarak kalabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder